substitute book cover

Ekonomiczne efekty rozwoju systemów zarządzania jakością i ich wpływ na konkurencyjność polskich przedsiębiorstw przemysłu spożywczego : praca zbiorowa

Drożdż, Jadwiga, Morkis, Grażyna Redakcja., Seremak-Bulge, Jadwiga Konsultacja, Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej

Year of publication: 2009.

Przemysł rolno-spożywczy ekonomika 21 w. Polska, Przemysł rolno-spożywczy zarządzanie 21 w. Polska, Zarządzanie jakością Polska, Przemysł spożywczy zarządzanie 1990-. Polska, Przemysł spożywczy kontrola jakości. Polska, Zarządzanie jakością., 2001-

available:

1 from 1

Author
Drożdż, Jadwiga
Morkis, Grażyna Redakcja.
Seremak-Bulge, Jadwiga Konsultacja
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej
Title
Ekonomiczne efekty rozwoju systemów zarządzania jakością i ich wpływ na konkurencyjność polskich przedsiębiorstw przemysłu spożywczego : praca zbiorowa
ISBN
978-83-7658-085-2 : bezpł.
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy,
Year of publication
2009.
Volume
125, [3] s. :
Dimensions
24 cm.
Series
Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej : program wieloletni 2005-2009 ; nr 157
UDC
005.6
338.45(438)
664
Object passwords
Przemysł rolno-spożywczy ekonomika 21 w. Polska
Przemysł rolno-spożywczy zarządzanie 21 w. Polska
Zarządzanie jakością Polska
Przemysł spożywczy zarządzanie 1990-. Polska
Przemysł spożywczy kontrola jakości. Polska
Zarządzanie jakością.
2001-
Additional information
Dostępny również online.
Link
http://www.ierigz.waw.pl/publikacje/raporty-programu-wieloletniego-2005-2009/1314194028
020
%a 9788376580852
080
%a 005.6
080
%a 338.45(438)
080
%a 664
245
%a Ekonomiczne efekty rozwoju systemów zarządzania jakością i ich wpływ na konkurencyjność polskich przedsiębiorstw przemysłu spożywczego : %b praca zbiorowa /
260
%a Warszawa : %b Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, %c 2009.
300
%a 125, [3] s. : %b il. kolor. ;%b il. kolor. ;%b il. ; %c 24 cm.
490
%a Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej : program wieloletni 2005-2009 ; %v nr 157
530
%a Dostępny również online.
648
%a 2001-
650
%a Przemysł rolno-spożywczy %x ekonomika %y 21 w. %z Polska
650
%a Przemysł rolno-spożywczy %x zarządzanie %y 21 w. %z Polska
650
%a Zarządzanie jakością %z Polska
650
%a Przemysł spożywczy %x zarządzanie %y 1990-. %z Polska
650
%a Przemysł spożywczy %x kontrola jakości. %z Polska
650
%a Zarządzanie jakością.
700
%a Drożdż, Jadwiga
700
%a Morkis, Grażyna %e Redakcja.
700
%a Seremak-Bulge, Jadwiga %e Konsultacja
710
%a Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej
856
%u http://www.ierigz.waw.pl/publikacje/raporty-programu-wieloletniego-2005-2009/1314194028
920
%a 978-83-7658-085-2 : bezpł.

Available items

1.
Accession: 12773
Signature: 12773
Status: Checked in

Most often borrowed